Glavni meni

Ljubljana: Dvorana občine Vic, Trg Mladinskih delovnih brigad 7, Ljubljana, vsak cetrtek od 18h do 20:30h.

Cena: 18 EUR

Karte prodajamo pol ure pred pričetkom programa pred vhodom v dvorano, predhodne prijave niso potrebne. Za nosečnice in otroke do 12. leta starosti velja polovični znesek.

Diagnoze in meritve škodljivih sevanj opravljam pol ure pred pričetkom programa.

Naši programi potekajo kot prijetno družabno srečanje, katerega končni rezultat je izredna duševna, čustvena in telesna razbremenitev. Nezavedno vsakega človeka deluje kot del kolektivnega nezavednega celotnega človeštva, kar tudi pomeni, da nerazvitost človeške civilizacije in pretekla usoda človeštva negativno vpliva na usodo vsakega posameznika.

V moji dvajsetletni praksi in večletnem bivanju v tujini, kjer sem doživel edinstveno duševno preobrazbo udeležencem naših programov omogočam, da vstopajo v popolnejše zakonitosti kolektivnega nezavednega, ki deluje v skladu s pravili novega časa, ki individualno kreira boljšega in popolnejšega človeka.

V skladu s tem dosežete samozavestno moč obvladovanja življenja, ozdravijo se telesne bolezni, duševno in čustveno se razbremenite, življenjski strahovi se izničijo. Neobremenjeno nadzorujete usodo življenjske sreče.

Uvodno predavanje: Različne življenjske teme, poglobljene definicije življenja.

  • Vaje dihanja. Celice dobijo dodatno vsebino kisika, krvni obtok se pospeši in s tem se usklajeno poveča delovanje imunskega sistema v celem telesu.
  • Relaksacija posameznih delov telesa in poglabljanje v alfa stanje.
  • S posebnim sugestivnim programom aktiviramo življenjske vrline: modrost, razum, inteligenca, logika, ljubezen, denar, poslovnost, učenje, znanje, zdravje, mladost, lepota, blaginja, delovne vrline, sreča, uspeh, seksualne vrline, sožitje...

 

Usoda mojega razvoja mi je omogočila posebno moč zdravljenja, popolno diagnosticiranje in popolne meritve škodljivih sevanj. Z mojo koncentracijo pozitivne in zdravilne energije se v udeležencih izničijo vsa škodljiva sevanja, virusi in alergije. Razkraja se holesterol, rakaste celice in tumorne tvorbe, krepijo in zdravijo se telesni organi in celotni organizem.

Ob zaključku terapije udeleženci s svojo povečano energijo polagajo roke na posamezne dele svojega telesa. Rezultate ozdravitev imamo potrjene z zdravniškimi pregledi. Vsem rednim udeležencem naših programov se nadpovprečno povečajo umski in možganski potenciali ter telesna, duševna in čustvena stabilnost. Dobijo pogum, voljo in željo za študij ali dodatno izobraževanje. Uredijo si finančno in materialno stanje. Skozi kolektivno nezavedno se posamezniku pospešeno kreira imidž višjega evolucijskega bitja.

 
   

©2005 | www.slavkomahneshyama.com | info@slavkomahneshyama.com
Oblikovanje in izvedba: M3M