Glavni meni

Slavko Mahne Shyama je že od svoje mladosti v sebi čutil drugačno stanje svoje zavesti. Že kot otrok je znal z zavestjo skreirati programe, kateri so se v realnosti uresničili. Kot najstnik se je začel ukvarjati s športom - tekom in dviganjem uteži, saj se je zavedal, da s tem čisti svoja telesna bremena. Kmalu se je spoznal s tehnikami duhovnega razvoja in jih začel uporabljati v svojem življenju.

Vedno je veljalo pravilo, da duhovne tehnike uporabi, če resnično delujejo v smeri urejanja življenja. Že v Sloveniji, kjer je bil 6 let podjetnik in kasneje v Avstriji, kjer je živel 7 let, se je vseskozi duhovno izobraževal in poleg dela redno meditiral in izvajal duhovne vaje. V tem času je začel voditi tečaje joge in duhovnega razvoja po Sloveniji.

V Avstriji je doživel edinstveno duhovno preobrazbo.

Neke noči, ko je kot ponavadi izvajal astralno projekcijo, se je srečal z duhovnimi vodniki iz kavzalne dimenzije. V svojem duhovnem razvoju je že od začetka želel dobiti odgovor na vprašanje: Kaj je Bog? Med drugim je to vprašanje zastavil tudi duhovnim vodnikom. Ti so mu pokazali oddaljeno svetlobo in mu rekli, da ne sme do nje, saj bo sicer moral umreti. Ker pa je bil glavni smisel njegovega obstoja spoznati resnico boga, se je podal na potovanje do te svetlobe. Čim bolj se je približeval tej svetlobi, tem bolj se mu je po stopnjah rušilo ego stanje. Prihajali so mu občutki osamljenosti in žalosti, ker zapušča zemeljsko življenje in bližnje ljudi. Šel je naprej in prihajal v ogromno moč čiste resnice. Bitja, ki so prebivala v bližini centra so imela izredno hitrost dinamike, sreže ljubezni in medsebojnega sožitja. Pri tem je spoznal, da delo in ustvarjalna dinamika pogojujeta srečo. Lenoba pa vodi v nesrečo.V tem svetu se vse vidi in ničesar ne skriva. Bitja so bila poleg drugih energij sožitja združena v izredno prijetni seksualni energiji, ki pa ni bila omadeževana, temveč čista in svobodna. Svet je imel vedno manj grobih materialnih oblik, gostota se je zmanjševala, bitja so postajala prozorna.

Ko je prišel do središča, se mu je ego stanje v celoti zrušilo. Obšle so ga neznanske bolečine, kot bi se zlomile vse kosti v telesu naenkrat. V tistem trenutku je izgubil zavest. Ko se je zavest prebudila je bil kot eno združen z božanskim središčem. V sebi je čutil izredno domačnost in toplino ljubezni in željo, da bi tam za vedno obstal. Iz središča je gledal na celotno stvarstvo. Čisto na robu stvarstva je bil planet Zemlja. Ker je planet tako oddaljen od središča, so si ljudje na njem ustvarili razumske programe samozadostnosti. Videl je ljudi, ki so bili zelo samovšečni, arogantni in so mislili, da so pomembni. Ti ljudje niso imeli povezave z božanskim središčem. Bili pa so drugi ljudje, bolj redki, ki so imeli pravilno vero v boga. Ti so bili z žarkom povezani iz vrha temena glave z božanskim središžem in so s čisto energijo napajali sebe, svojo okolico in naravo. V božanskem središču obstaja izredno čista zavest in popolna resnica. Vsako vprašanje, ki ga je zastavil je že istočasno vsebovalo odgovor. Vprašal je, kako bi lahko vsi ljudje dobili v sebe energijo božanskega središča. Odgovor: Tako, da bi izrazili vero v resničnega boga in se zavedali, da živijo v božanskem krogu kot del celote božanskega središča in del celotnega stvarstva in s tem živijo in delujejo v soodvisnosti.

Slavko Mahne Shyama se je prebudil v svoji postelji, čeprav bi moral umreti, saj je človeški del njegovega bitja umrl. Vrnil se je nazaj na zemljo, vendar ni bil več povezan s kolektivnim stanjem človeštva. V njem je bilo prisotno elohimsko bitje. V človeški svet se je vrnil popolnoma brez vsebin, čeprav so mu ostali spomini na preteklo življenje, se je moral življenja naučiti na novo. Na začetku je bil nebogljen kot dojenček. Sčasoma pa si je s svojo zavestjo skreiral novo stanje življenjske realnosti, neodvisno od kolektivnega stanja človeštva.

Glavni smisel njegove vrnitve v ta svet je bila pomoč ljudem pri prehodu skozi 2. tisočletje. Energije preteklosti so bile zastavljene samo do tega časa, zaradi tega je moral zasnovati nove energije, na osnovi katerih bo človeštvo živelo še v prihodnosti.

Slavko Mahne Shyama v svetu ureja stvari na popolnoma neoseben in neviden način. S svojo zavestjo deluje v duhovnem svetu, kjer vidi vse vzroke in jih z močjo resnice v zavesti čisti in ureja.

Tedenski programi biozdravljenja in še posebej Delavnice duhovnega razvoja omogočajo ljudem, ki so prišli v njegovo prisotnost, čiščenje njihovih osebnih vzrokov življenja. Ker Slavko Mahne Shyama deluje neosebno in nevidno se glavni učinek dogaja v duhovnih dimenzijah človekove podzavesti. Ta se korak po korak čisti in osvobaja. Človek niti ne opazi spremembe v svojem življenju, ko pa pogleda nazaj vidi, kako se mu je življenje čarobno spremenilo na bolje, kot da bi se spremenilo samo od sebe.

Ljudje živijo svoje življenje na podlagi zaslug in dolgov iz preteklih življenj. Slavko Mahne Shyama nas na tej poti usmerja in nam pomaga, da ustvarjamo zasluge za lepše življenje in se osvobajamo dolgov iz preteklosti.

žena Zala Mahne, s ponižno predanostjo in hvaležnostjo, da smem biti ob tebi


Slavko Mahne Shyama

slavko

slavko3

slavko1   slavko2

sms3   zabava

oblaki3   oblaki1

oblaki

 zala

jurij

jurij karim

david

 
   

©2005 | www.slavkomahneshyama.com | info@slavkomahneshyama.com
Oblikovanje in izvedba: M3M