Natisni

Mineralni, rastlinski, živalski, človeški svet. Kje se nahaja pozicija človeka v tej verigi? Nižji svetovi imajo še milijone nepredelanih vsebin. Človek je kot sadež na drevesu življenja. Minerali, rastline, živali so kot steblo in listi, človek pa je kot sadež. Če človek drevo življenja pravilno časti, bo deblo lepo skrbelo zanj. Npr. Indijanci so to uspeli dojeti, zato jim drevo življenja uspeva in delujejo kot svobodni sadeži. Bela rasa za svoje drevo življenja nič ne skrbi, saj misli, da je nižja evolucija le vir izkoriščanj. Tako drevo življenja za belo raso zdravo deluje le 23%. Nižja evolucija daje rezultate, če zanjo pravilno skrbimo. Če bi bela rasa s svojo tehnologijo delovala pravilno, bi lahko tudi 80% vzdrževala drevo življenja. Še pred Indijanci je na tistem območju obstajala rasa, ki je bila veliko bolj razvita. Bila je Elohimska rasa. Ko so belci prišli v Ameriko, so se soočili s tem Elohimskim virom energij in čeprav ta vir v sedanjem času belci rušijo, ga je še vedno 85% na uporabo. Amerika deluje pravilno le 10%. V Avstraliji npr. pa je ta vir starih elohimskih energij popravil belce in delujejo kar 95% pravilno.

Dolžnost ljudi je, da verujejo, da razvijajo verovanje, tako bodo vstopili v energetsko polje Božanstev in bodo tako vključeni. Pravo verovanje sproža globlje dimenzije. Globlje dimenzije se odprejo tistim ljudem, ki se v polni veri pravilno odprejo. Če se pravilno odpre že samo en sam človek, pri tem izjemno pomaga, da se lahko skozi njega Božanstvo izrazi. Evropejci so nagnjeni k tem, da se radi ujamejo v razumsko zanko in se ne znajo odpreti silam na pravi način. Ko pravilno veruješ, prideš v stanje, ko misliš, da boš umrl. Umreš za bitje v katerega veruješ in res energetsko umreš in se izraziš ter "rodiš" kot drugo bitje.

Ko se je Slavko Mahne Shyama v preteklosti duhovno izpopolnjeval pri Indijcih, so mu rekli, da je Bog povsod okoli nas, da je vse ustvarjeno iz Božanstva. Ko je iskal vir Boga, je videl, da je vse ustvarjeno iz Božanstva, npr. da je gora ustvarjena iz moči Boga. Videl je ogromne sile, kaj vse je Bog ustvaril. Bog je center in okoli širi energijo. Nahaja se povsod. Je v mineralnem, rastlinskem, živalskem, človeškem svetu. Če gledamo, da je vse kar nas obdaja ustvarjeno iz Boga, znamo razumeti pojem Boga in pravo verovanje. Indijci znajo pravilno verovati. Bog je tu, v nas, okrog nas, tukaj pod nami, nad nami, v nas. Ko delujemo na ta način, pride do reakcije, da se človek začne premikati proti Bogu in se mu začne približevati. Verujmo, da je Bog tukaj in uporabljajmo njegovo vsebino. Bolj ko to kreiramo, bližje se premikamo, bolj smo svobodni, bolj zdravi, bolj vitalni. S tem dvigamo stopnjo svoje evolucije.