Natisni

O ciljih, ki jih želimo doseči, nikomur ne govorimo, kaj delamo. Sploh, ko smo na Tedenskem Programu, vedno počakajmo vsaj 2 dni. V sebi namreč sprožamo velike vzroke. Če o njih govorimo, s tem spraznimo sebe in jih izpraznimo v svojega sogovornika. S tem pa ga le odzemljimo. S svojim govoričenjem zrušimo človeka poleg sebe in se mu na osnovi tega pojavljajo v življenju težave. Energije ohranjajmo v sebi in o ciljih čim manj govorimo. Pravi rezultati se razvijejo v tišini. Na Tedenskem Programu pri Slavku Mahne Shyama dobimo moči, ki jih v človeškem svetu ni možno razviti. Škoda je, da bi s svojim govorjenjem te moči izgubili v prazno. Rajši počakajmo vsaj 2 dni, tako bomo ohranili v sebi veliko več energije. Naša podzavest je kot goba, ki vase vpije vsebine, jih predela in izrazi na površje. Vase vpije vse, dobre in slabe stvari, ki se šele čez 3 mesece in pol (ali še kasneje) izrazijo na površje. Pustimo času, da lahko na površje izrazi lepe vsebine. Vsak cilj rabi energijo, da se napolni. Treba ga je polniti v tišini, takrat se realizira in materializira. Govoriti moramo na pravi način.

ČLOVEŠKI SVET

Pri Slavku Mahne Shyama se kot bitje preobrazimo. Ko nimamo Tedenskih Programov, pademo nazaj v človeški svet, ki nas postopoma posesa. Ljudje si usodo ustvarjamo sami. Tu deluje zakon karme. Vsak si usodo kreira sam, vse je odvisno od tega, kakšne vzroke imamo v sebi in kako delujemo. Slavko Mahne Shyama usode ne bere, pač pa jo v ljudeh spreminja in gradi. Ko si gradimo usodo, je pomembno, da imamo čisto zavest, čiste misli in čisti duh. Tako si ustvarjamo čisto usodo. Usoda je v resnici relativen pojem. Obstaja le za tiste ljudi, ki imajo zaprto podzavest in so npr. ujeti v programe družinskih korenov. Na Tedenskih programih pri Slavku Mahne Shyama se udeležencem že takoj, (ko vstopijo v dvorano, kjer so aktivirane energije) odpre 0-ta nezavedna dimenzije, ki deluje izpod programa usode (ki deluje na 1. nezavedni dimenziji). Zato lahko tudi vplivamo na usodo, jo spreminjamo in obračamo na prav. Običajno ljudje delujejo le na 5,5 nezavedne dimenzije.

Evolucija človeških zavednih bitij se odvija v tej smeri, da se človeku v neki fazi spontano zgodi prestop na višjo dimenzijo. Prejšnja vsebina človeka se lahko pri tem razkroji. Če se to zgodi, je to velika sreča. Velikokrat se namreč zgodi, da se človek transformira v novo energetsko bitje, prejšnje telo pa še vedno ostane in je moteče. Z molitvijo v Vrhovnega Boga se lahko staro telo razkroji in se dobi moč. Ko človek prestopi v višjo dimenzijo, je v začetku nebogljen. Nova dimenzija pa je vedno večja in čistejša, zato mora človek postati bolj humano in plemenito bitje.

ALKOHOL IN DROGE

Alkohol v ljudeh uničuje življenjsko energijo in je skoraj vedno škodljiv. Primeren je le v primeru, če ima nek človek v sebi veliko natrpanih družinskih vzrokov v zavesti in pri tem mu ravno alkohol lahko pomaga te vzroke sprostiti, če ga kdaj občasno zaužije. Sicer je alkohol  škodljiv. Kdor npr. vsak dan spije 5 piv, v sebi svojega življenjskega vira več nima. Če človek npr. vsake 3 dni spije 2 pivi, bo začel evolucijsko padati, pa čeprav je sicer že dosegel 5. stopnjo (od 7. stopenj). Postopoma bo padal nižje in nižje ter nazadoval. Če pa je nek človek npr. jemal drogo, pa sploh ne more več stopiti v 5. stopnjo. Vstopil bi lahko šele le v tem primeru, če bi se zelo ponižal do duhovnih sil.

V 5. dimenziji je praznina. Ko človek vstopi v 5. dimenzijo, postane širše makro bitje. To makro bitje lahko zgradimo, ko delujemo humano in plemenito. Oblike se tu zgradijo skozi druge ljudi, skozi makroprostor. V 5. dimenziji človek ne sme biti več egoist, sicer bi padel ven iz nje. Potrebno je razviti humano plemenito osebnost. V 5. dimenziji človeka Bogovi in Angeli vidijo. Lahko uporablja duhove, če deluje nesebično in ponižno.