Natisni

V spodnjih svetovih imajo ljudje breme oziroma kot neko motečo gmoto, ki seva nazaj na njih s težo. To težo ljudje prinesejo od osebne karme, družinske karme, karme naroda.... Iz te vsebine se ljudem pojavljajo v življenju npr. konfliktni odnosi, bolezni... Ta teža se najbolje sčisti na Delavnicah Duhovnega Razvoja.

Človek vidi do zlate dimenzije, ki je še povezana s človeškim svetom. Indigo dimenzija je višje in je naravna barva podzavesti ter predstavlja barvo osebnega angela. Človek ne more vstopiti v indigo barvo, lahko pa se nam pojavi, ko delamo npr. duhovno vajo koncentracije  na plamen sveče. Ko odpremo čelo, se nam vzroki pričnejo intenzivno čistiti. Za načrtni duhovni razvoj je ravno proces čiščenja vzrokov skozi čelo zelo pomembna vrlina.

Osnovna barva Bogov je črna. Je ovoj, da ljudje in bitja ne morejo pogledati skozi. Bogovi v resnici nimajo črne barve. Za črno barvo namreč obstajajo vse barve. Črna barva je le njihov ovoj s katerim ščitijo svojo naravo in ščitijo ostala bitja, da ne bi pogledali notri. Če bi ljudje pogledali notri v Bogove za črno barvo, bi ljudi lahko tudi razneslo, saj bi se jim naenkrat sprožilo preveč vzrokov. Ko bitje pogleda v neko višje bitje, se namreč lahko z njim tudi izenači. Če pogledaš v Boga, se naenkrat sčistiš. Če pa nosiš v sebi še veliko bremena karme, lahko tudi umreš.  


DENARNA BLAGINA

Ljudje običajno z zavestjo z blokado mišljenja zatirajo in zablokirajo procese. Če ne bi bilo razumskih zavor, bi se rezultati hitro naredili. Če imamo do denarne blaginje odprto osebno mišljenje, se nam bo hitro realizirala. Denarna blaginja je osebna zadeva posameznika. Če bi naš razum postavili v nevtralno pozicijo, bi se nam denarna blaginja hitro uredila. Ljudje na zahodu imajo le 18% blokade. Amerika nima prav nič blokade v tej smeri. Socializem in komunizem pa je pri nas deloval na način, da so vsi ljudje revni. Tega sistema v sedanjem času ni več in ne smemo več tako razmišljati, kot smo takrat. Če bi začeli vsi naenkrat sedaj razmišljati, kako ustvariti blaginjo, bi se hitro premaknilo.

Denar ni zlo. Je sveta kreacija, ki deluje kot ideja. Potrebno jo je pravilno definirati, da skozi to idejo kreativno delujemo. Denar je le ideja. Treba jo je zdravo definirati, jo osvojiti in skozi njo ustvarjalno in kreativno delovati. Denar predstavlja velik del človeka. Če človek do denarja nima zdravega odnosa ali zdrave definicije, se čuti manjvreden.

Če vemo, da je denar le ideja, je v naši zavesti napaka in smo ustvarili blokado. Moramo se upati to blokado zrušiti. Denar je ideja in ni nekaj groznega. Hipnotizirani smo, da je denar zlo. Definirati moramo, kako smo ustvarili blokado, kako smo ustvarili steno in jo zrušiti, da se podre in bomo denarno blaginjo upali realizirati. Če npr. na lotu zadenemo 10 milijonov evrov, lahko blaginjo pametno sprejmemo in jo pametno usmerimo, lahko pa po neumnosti tudi vse izgubimo. Osvoboditi se je treba deformacije in razširiti idejo čez vse možnosti, ki so nam v svetu dane.